Horeca installaties

Horeca Installatie

Als totaalinstallateur bieden wij opdrachtgevers een totaalpakket op het gebied van verwarming, koeling, elektra, water en sanitair. We geven advies, voeren berekeningen uit en ontzorgen u met duurzame doordachte ontwerpen. Van mechanische ventilatiesystemen tot complete luchtbehandelingsinstallaties, verzorgen we het hele project. Innovatief denken, zekerheid, veiligheid en energiebesparing staan hierbij centraal.

Meet & regeltechniek 

Meet & regeltechniek vormt de basis van elke installatie. SSI Amsterdam adviseert en controleert gebouwbeheersystemen zodat deze goed zijn ingesteld. Gezien onze focus op duurzame en energiezuinige concepten bieden wij een meerwaarde op het gebied van gebouwbeheersystemen. Wij kunnen:

  • Storingen traceren en verhelpen
  • Het functioneren van de installatie volgen
  • De temperatuur monitoren en bijstellen

Doordat we de ontwikkelingen op de voet volgen zijn we zowel up-to-date op het gebied van het reguliere installatiewerk als op het gebied van luchtbehandeling, cv installaties en nog veel meer.  

Onderhoud

SSI Amsterdam verzorgt herstelwerkzaamheden en periodiek onderhoud. Of het nu gaat om door ons geleverde installaties of elk andere, ons service team kan storingen snel en vakkundig oplossen. 

SSI Amsterdam logo
SSI Amsterdam
merken
SSI Amsterdam logo
SSI Amsterdam
Slogan

Één aanspreekpunt voor alles wat met water, gas, koeling en lucht in uw gebouw te maken heeft.

SSI Amsterdam logo
SSI Amsterdam

© SSI Amsterdam

Privacy | Cookies

Designpro & Z-IM